Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dilluns 27 de Setembre del 2021

La intel·ligència emocional dins de l’aula

, , , , ,
La intel·ligència emocional dins de l’aula

Professor: Yolanda Gil Torres
Durada: 30 hores
CODI REC0210651

Presentació

Es proposa generar un entorn virtual on els participants podran intercanviar opinions i experiències en relació a l’emotivitat i la comunicació com a recursos educatius.

La proposta d’aquest curs neix com a resposta a la necessitat – cada cop més estesa entre els docents – de reforçar les habilitats i capacitats de gestionar i actuar sobre les emocions per promoure un entorn a l’aula que afavoreixi l’aprenentatge dels alumnes.

El nou model educatiu impulsa el reforçament de competències comunicacionals, interpersonals i de intel·ligència emocional. Aquesta proposta formativa pretén facilitar el desenvolupament de les capacitats afectives dels docents com a eix vertebrador, per aconseguir que els i les alumnes adquireixin les eines necessàries per entendre el món en el qual estan creixent.

Objectius

  • Estudiar i analitzar la interacció dels tres dominis: cos, emocions i pensaments.
  • Identificar els elements i estímuls adequats per configurar un efectiu context emocional.
  • Autoanalitzar i prendre consciència dels punts forts i febles en referència a la gestió de les emocions i establir les possibles àrees de millora.
  • Estudiar i comprendre la complexitat dels fenòmens emocionals.
  • Analitzar la relació entre emocions i satisfacció i insatisfacció de les necessitats pròpies com a docent.

Estructura i funcionament del curs

El curs està dividit en 9 temes. En funció de la vostra experiència i de la congestió de la xarxa podeu necessitar més temps per llegir la documentació i fer els exercicis proposats. El tutor del curs us ajudarà en cada moment i us aconsellarà en el que faci falta.

El contacte amb el tutor és a través del correu electrònic i també hi haurà WEBINAR en directo per resoldre dubtes. Al final de cada tema trobareu una proposta d’exercici que haureu de realitzar, a més de la participació al fòrum de discussió.

Skills

Posted on

10 maig, 2021

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies