Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dilluns 27 de Setembre del 2021

Activitats educatives amb Hot Potatoes

, , ,
Activitats educatives amb Hot Potatoes

Professor: Mari Angel Pitarque Cambra
Durada: 30 hores
CODI.REC 0160651

Presentació

Hot Potatoes és un programa gratuït, que es descarrega fàcilment i amb el que es poden generar activitats interactives de caràcter educatiu. Aquestes activitats ens permetran treballar amb el nostre alumnat d’una manera més motivadora, aprendre jugant.

El programa té cinc aplicacions o patates:

  • JCloze: genera exercicis per omplir forats en un text.
  • JQuiz: genera exercicis de resposta oberta i curta (paraula o frase breu), també es poden fer exercicis de resposta múltiple.
  • JCross: permet fer mots encreuats.
  • JMatch: permet fer exercicis per fer parelles.
  • JMix: genera exercicis de reconstrucció de frases a partir de paraules desordenades.

Contingut i estructura del curs

En aquest curs es presenta el programa i s’introdueix l’alumnat a la seva utilització. Es generaran activitats senzilles que permetran conèixer el programa i el seu funcionament. El curs incorpora un manual d’ús bàsic.

Es faran activitats de tots els tipus i, a poc a poc, s’anirà avançant en el coneixement de totes les possibilitats del programa.

Cada participant desenvoluparà el seu projecte segons les seves possibilitats. Més que fer un treball impressionant, la idea és que cadascú avanci en els seus coneixements i agafi confiança per treballar amb el programa. El projecte constarà d’una serie d’exercicis enllaçats com una única activitat.

Per acabar s’aprendrà a pujar al núvol el projecte.

Destinataris

El curs va adreçat a tot el professorat interessat en l’ús de les noves tecnologies a l’aula.

Skills

Posted on

11 maig, 2021

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies