Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dilluns 11 de Desembre del 2017
ACTE

Activitats de tardor

Jornada 40 anys d’informàtica a l’aula

Nova data a concretar. a Barcelona Ja fa quasi 40 anys que una colla de mestres de Catalunya, sense quasi coneixements ni cap ajuda varen iniciar l’aventura d’utilitzar la informàtica amb els seus alumnes a les aules. Eren els temps del Commodore, l’Spectrum l’Atari,...

desembre 2017

dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
  • ACTE- Junta Oberta
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Experiències digitals per a millorar l’educació

Financem el teu projecte! 

Per al curs 2017-2018 cerquem projectes per a portar a terme a l’aula. Cal que facin un ús innovador de les tecnologies digitals i busquin una millora significativa en l’accés al currículum. S’acceptaran propostes tot els curs fins a exhaurir pressupost.

    • Es facilitarà en préstec el material tecnològic d’aula mentre duri el projecte
    • Pressupost segons projecte a concretar

Gran èxit de l’escola d’estiu en la seva 18ena edició

Hem acabat l’escola d’estiu on s’han impartit 33 cursos online. Pots consultar la llista accedint al nostre campus. Ha estat una gran experiència tant per a professors com per a alumnes. Una de les novetats d’aquest any és que s’ha donat l’oportunitat de matricular-se a a graduats de magisteri i de pedagogia.

Les noves activitats per a aquesta tardor les podreu seguir aquí mateix, a la web, al twitter i al facebook d’ACTE. Allà trobareu informació sobre qui som i què fem. 

Acreditació de perfils professionals dels cursos d’ACTE

El Departament d’Ensenyament porta a terme l’acreditació de perfils professionals per a personal docent funcionari dependent del Departament (en qualsevol situació administrativa) i per a professors interins de la borsa de treball de personal interí docent del Departament (amb serveis prestats).

Els perfils professionals que es poden acreditar amb els cursos d’ACTE són:

  • Competència digital docent
  • Atenció a la diversitat dels alumnes
  • Mètodes

Aquest any una de les activitats ha estat:

Els alumnes de l’Escola d’Estiu, han passat una bona estona amb el joc “Super Renovadors Pedagògics ”. A part d’aprendre i formar-se s’han endinsat en un món d’enigmes i pistes per a esbrinar el personatge misteriós amagat.

Jornada de Gamificació a l’aula

El passat dissabte 1d’abril del 2017 van tenir lloc les 1eres jornades de gamificació, una proposta de renovació metodologica amb jocs o elements propis del joc per assolir tasques d’una manera més divertida i efectiva que està creant tendència a moltes escoles. Vam gaudir de projectes i conferències a càrrec de gent com el Javier Espinosa, Natxo Maté, Ramon Barlam… a més d’una taula d’experiències on professors explicaven els seus últims projectes.

Veure el resum de la jornada.

Activitats dels socis

Innobar Barcelona 2017

Innobar Barcelona 2017

Inno-BAR és un esdeveniment educatiu autogestionat en el qual es presenten 10 píndoles educatives d'un màxim de 5 minuts: trucs, consells, eines o activitats mentre es beu una cervesa. La jornada se celebra en un bar i conviden a la primera consumició. Això no és un...

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies