PostHeaderIcon ACTE - Associació Catalana per a la Telemàtica Educativa

.

 
ACTE
Dimarts 08 d'abril de 2014
Junta oberta d'ACTE

El dimarts 7 d'abril a les 6 de la tarda, totes i tots els que volgueu, esteu convidats a la Junta Oberta d'ACTE. Es tractaran els temes relatius a les activitats de l'Associació. I es repartiran feines entre els voluntaris, que com sabeu, sempre falten mans. El lloc de reunió és la seu d'ACTE Avinguda Drassanes 3 BCN. Us hi esperem!!!

Divendres 28 de març de 2014
En directe, des de Poblenou !

ACTE emetrà en directe la conferència d'Arcadi Oliveres que tindrà lloc el dijous 3 d'abrIl a les 18 h. Aquest acte s'inclou en la jornada d'inauguració i presentació de l'Escola d'Adults de Poblenou.

Per veure la conferència en directe PREMEU AQUÍ (estarà actiu el dia 3/04/2014 a les 17.30h.)

Per anar-hi, l'adreça és: Rambla de Poblenou n.13 BCN

Diumenge 23 de març de 2014

Com és habitual, les propostes formatives d'ACTE es mantenen en el compromís de brindar els millors espais de formació pedagògica possibles. En aquest cas, una activitat tan útil com interessant: Es tracta d'un talller pensat per als professionals de l'ensenyament que cerquin eines 2.0 per a poder transmetre coneixements de manera innovadora. Mitjançant l'aplicació d'opcions creatives de twitter s'aprendrà a cercar informació, a aplicar-la i a entendre el recurs com a eina dinamitzadora per a generar sinèrgies i compartir coneixement.

Taller: "Aplicació de Twiter a l'ensenyament" l'impartirà Helena Batlle.

Data: Serà el 17 de maig a les 10h, en una sessió d’unes 3 o 4 hores de durada, als locals de Rosa Sensat, Av. Drassanes, 3, Barcelona.

ACTUALITAT
Dilluns 03 de febrer de 2014
Univers Internet

Univers Internet és un projecte que té com a objectiu principal oferir una reflexió crítica i creativa sobre el conjunt de tecnologies vinculades a Internet, un fenòmen que està provocant una transformació inèdita en la història humana. La primera activitat presencial del projecte Univers Internet és aquest cicle de quatre sessions de formació (5, 7, 12 i 14 de febrer), que oferirà una visió global d'Internet i de com afecta les nostres vides en tres nivells d'incidència: sobre la persona, sobre la ciutat i sobre el planeta. El blog del lab està ple de posts que amplíen els continguts de les sessions: http://blogs.cccb.org/lab/category/proj/univers-internet/ ACTE pensa que pot ser interessant.Diumenge 02 de febrer de 2014
Llibres de text? els nostres!

Malgrat els llibres de text no son un dels camps més específics de treball a ACTE, en aquest moment i pel rerafons que suposen, volem donar suport a la proposta de fer servir els materials textuals que ja estan als centres i repensar, amb molta calma, continguts  que poder fer un flac  servei als nostres infants. Per veure informació sobre"PLATAFORMA ESTATAL POR LA ESCUELA PÚBLICA" EN CONTRA ELS LLIBRES DE TEXT podeu clicar AQUÍ

Dimarts 21 de gener de 2014
300 anys del 1714

.Enguany, te lloc la Commemoració del Tricentenari 1714-2014 , uns episodis que van sacsejar la nostra societat. Sense fer demagogia però sense deixar-ho en l'oblit, ACTE com moltes  altres entitats catalanes, en vol fer record.

Per poder tenir informació i treballar-ho a l'escola, podeu visitar l'adreça: 

http://www.xtec.cat/web/centres/celebracions/2013/1714

Anirem posant més adreces sobre el tema. 

Dilluns 11 de novembre de 2013
Concurs de contes en podcast !

ACTE que al llarg de diferents Escoles d'Estiu, ha treballat el tema del podcast, creu que aquesta activitat pot ser interessant pels alumnes de primaria , secundària i un motiu de experimentació pels adults.

Arriba la cinquena edició del Concurs de podcast de Contesdelmon.org, amb més històries, més contes, més dibuixos, més imaginació i més cultura. I com cada any, des de que va néixer la iniciativa al 2009, amb novetats: enguany, també podran participar les persones adultes que els hi agradi llegir contes, contar llegendes i inventar històries... Sí, en aquesta nova edició, infants, joves i adults podran formar part d'aquesta gran aventura delss Contes del Món. Us animeu a participar-hi? Us assegurem que serà una bona experiència! Teniu fins el 15 de novembre per omplir el formulari d'inscripció! Mes informació AQUÍ

Videoconferències