Dissabte 13 de desembre de 2014
Nadala

ACTE et desitja:

Que mai no et manqui un somni pel qual lluitar

un projecte per realitzar, una cosa per aprendre 

un lloc on anar i algú a qui estimar.

PostHeaderIcon ACTE - Associació Catalana per a la Telemàtica Educativa

.

 
ACTE
Dijous 18 de desembre de 2014
Calendari d'activitats

Hem posat el calendari a la pestanya AGENDA  de la nostra pàgina web. Allà  hi ha ressenyades en ordre cronològic,  totes les activitats i reunions que ACTE te  previstes per aquest curs.

Doneu-hi un cop d'ull! Segur que hi trobeu alguna cosa per a participar,

Dimarts 16 de desembre de 2014
S'acosta la Junta Oberta d'ACTE

Recordeu que el dia 17 de desembre a les 18 hores a l'edifici de Rosa Sensat, se celebrarà la reunió de Junta Oberta de l'Associació Catalana per a la Telemàtica Educativa (ACTE) amb el següent ordre del dia:
- Trobar sistema d'alternança en els càrrecs de la Junta.

- Col·laboració amb L’Associació Catalana de Webquest en l’homenatge a Carme Barba
- Varis

- Precs i preguntes

Dissabte 13 de desembre de 2014
ACTE a NEXE

La visita que ACTE ha fet a l'escola NEXE ens ha permès veure com es poden adaptar molts jocs electrònics per  donar autonomia i facilitar la comunicació  a les persones amb pluridiscapacitat. També  hem vist  com es poden crear materials específics a baix cost.

Podeu veure més imatges al nostre Facebook.

ACTUALITAT
Dimarts 09 de desembre de 2014
Milers de puzzles
Ara que venen les vacances de Nadal és un bon moment per crear trencaclosques entre tots, amb les imatges que ens agradin Jigsaw planet és facil, ràpid i es pot fer amb qualsevol imatge decidint la quantitat de parts i la forma. Un entreteniment per aquestes dies de vacances amb els pares, germans i amics.
Divendres 14 de novembre de 2014
Geolocalització: Avantatges i inconvenients

ACTE està interessada en el tema de la geolocalització i ens els seus usos a nivell d'escola, especialment en els projectes de coneixement del medi i en les àrees de Ciències Socials i Tecnologia. També és sensible a la possible pèrdua d'intimitat que el fet pot aportar i a les seves consequències. Per això, en la línia de generar debat, ens fem ressò de l'article Geolocalización: ventajas y peligros

Dijous 06 de novembre de 2014
Projectes interdisciplinaris

Ens és grat compartir amb vosaltres la publicació del llibre "Los proyectos interdisciplinarios" de Fany Majó i Montserrat Baqueró, publicat per l'editorial Graó, en la col.lecció Ideas Clave. Pot ser molt útil en el moment de fer projectes, ja que surt de la seva pròpia experiència.

Divendres 24 d'octubre de 2014
APPS que mostren com cuidar els animals

Els animals poden ajudar els nens a fer-los crèixer i millorar l'autoestima i la sociabilitat. Cada dia es veuen infants i adults amb animals de companyia, però sabem quines necessitats tenen i com cuidar-los? Per apropar-nos al seu món i veure'n possibilitats de treball pedagògic ens ha semblat interessant aquest article.

http://www.consumer.es/web/es/mascotas/perros/cuestiones-legales/defensa-animal/2014/10/17/220735.php

Videoconferències

 

Projecte Shere Rom a l'escola:
Marc teòric
Jose Luis Lalueza

Jornades Shere Rom 3-6-2008