PostHeaderIcon ACTE - Associació Catalana per a la Telemàtica Educativa

.

 
ACTE
Diumenge 25 de gener de 2015
Arxius i Museus (16) El cinema

Avui Montse Camps companya d'ACTE i experta en el tema, ens  recomana el Museu del Cinema a Girona amb activitats i possibilitats per a tots els cinèfils, pels als  interessats en el món del cine i per als qui  volen  fer Treballs de Recerca sobre algun  tema cinematogràfic. L'adreça és: http://www.museudelcinema.cat/cat/museu_missio.php

I també les activitats de l'Auditori: 

http://www.auditori.cat/es/auditori/oferta_musical/auditori_educa/escolaAuditori.aspx

Diumenge 18 de gener de 2015
Arxius i Museus (15) Dinosaures

A l'escola proposem fer  projectes sobre dinosaures. Com trobar informació? Per facilitar la feina la secció  Arxius i Museus d'ACTE mostra avui una sèrie d'adreces que estan repartides per la geografia catalana a fi d'anar  amb els alumnes a veure el museu  que us quedi més proper.

BARCELONA, ISONA, FIGOLS, MORELLA

http://petitmonblogger.blogspot.com.es/2013/09/projecte-dinosaures.html

 

Dilluns 12 de gener de 2015
Junta oberta d'ACTE
El dimecres, 21 de gener a les 6 de la tarda, tindrà lloc la Junta oberta d'ACTE. La reunió es farà a la seu de l'entitat Avda Drassanes 3 BCN.  Es parlarà dels temes generals i s'organitzaran les activitats més properes: Presentació del CD "Educació viària, models de treball en els diferents nivells educatius", Jornada, cursos... T'esperem!!!
ACTUALITAT
Dimarts 09 de desembre de 2014
Milers de puzzles
Ara que venen les vacances de Nadal és un bon moment per crear trencaclosques entre tots, amb les imatges que ens agradin Jigsaw planet és facil, ràpid i es pot fer amb qualsevol imatge decidint la quantitat de parts i la forma. Un entreteniment per aquestes dies de vacances amb els pares, germans i amics.
Divendres 14 de novembre de 2014
Geolocalització: Avantatges i inconvenients

ACTE està interessada en el tema de la geolocalització i ens els seus usos a nivell d'escola, especialment en els projectes de coneixement del medi i en les àrees de Ciències Socials i Tecnologia. També és sensible a la possible pèrdua d'intimitat que el fet pot aportar i a les seves consequències. Per això, en la línia de generar debat, ens fem ressò de l'article Geolocalización: ventajas y peligros

Dijous 06 de novembre de 2014
Projectes interdisciplinaris

Ens és grat compartir amb vosaltres la publicació del llibre "Los proyectos interdisciplinarios" de Fany Majó i Montserrat Baqueró, publicat per l'editorial Graó, en la col.lecció Ideas Clave. Pot ser molt útil en el moment de fer projectes, ja que surt de la seva pròpia experiència.

Divendres 24 d'octubre de 2014
APPS que mostren com cuidar els animals

Els animals poden ajudar els nens a fer-los crèixer i millorar l'autoestima i la sociabilitat. Cada dia es veuen infants i adults amb animals de companyia, però sabem quines necessitats tenen i com cuidar-los? Per apropar-nos al seu món i veure'n possibilitats de treball pedagògic ens ha semblat interessant aquest article.

http://www.consumer.es/web/es/mascotas/perros/cuestiones-legales/defensa-animal/2014/10/17/220735.php

Videoconferències

 

Projecte Shere Rom a l'escola:
Marc teòric
Jose Luis Lalueza

Jornades Shere Rom 3-6-2008