PostHeaderIcon ACTE - Associació Catalana per a la Telemàtica Educativa

.

 
ACTE
Dijous 30 d'octubre de 2014
VIII Encuentro Astur Cántabro, ACTE hi és present

Diumenge, 7 de novembre te lloc a Oviedo el "VIII Congreso Astur Cántabro de Educación Vial" que reuneix monitors experts en Educació Viària pel seu treball en centres educatius i altres col.lectius, de diferents regions i de diferents cossos policials, a l'entorn d'un tema: ¿Nos ponemos de acuerdo? .Conferències tallers, presentació de materials entre ells el CD  d'ACTE "Educació viària/Educación vial", que ja està penjat a internet, seran motiu de reflexió i debat. Els companys d'ACTE els desitgem un treball molt profitós!

Més informació: http://fetevi.blogspot.com.es/

Dijous 30 d'octubre de 2014
Nous tècnics d'Educació viària a Asturies
Dissabte, dia 6 de novembre tindrà lloc el curs de tècnics en Educació Viària a la Escola de policia d'Asturies.Dins la formació integral d'aquests alumnes, Josep Ma. Navarro, membre d'ACTE que impartirà el curs ,  treballarà sobre com ajudar a crear en els ciutadans una consciència crítica i reflexiva sobre el concepte de trànsit i alhora reflexionar sobre si la seva actitud és la correcta en cada rol (vianant, passatger i conductor). El curs vol donar eines, entre elles el CD d'ACTE "Educació viària",  a fi de arribar a una convivència segura i sostenible. Felicitats per iniciar la feina, segur que serà profitosa!.
Dilluns 27 d'octubre de 2014
4º Congrés de Renovació Pedagògica Estatal

Confederació de Moviments de Renovació Pedagògica (MRPs) entre ells ACTE, posa en marxa un procés congressual que culminarà a Lleida del 21 al 23 de novembre de 2014.

Més informació  http://congresomrp.blogspot.com.es/

ACTUALITAT
Divendres 24 d'octubre de 2014
APPS que mostren com cuidar els animals

Els animals poden ajudar els nens a fer-los crèixer i millorar l'autoestima i la sociabilitat. Cada dia es veuen infants i adults amb animals de companyia, però sabem quines necessitats tenen i com cuidar-los? Per apropar-nos al seu món i veure'n possibilitats de treball pedagògic ens ha semblat interessant aquest article.

http://www.consumer.es/web/es/mascotas/perros/cuestiones-legales/defensa-animal/2014/10/17/220735.php

Dijous 16 d'octubre de 2014
BCN capital del mòbil


Properament tindrà lloc a Barcelona Mobile Word, voldríem destacar les possibilitats que presenten els expositors així com els debats que es generen. Les innovacions  per a l'escola i per als infants i adolescents de qualsevol edat són moltes. Tauletes, mòbils i altres eines informàtiques prenen usos i potencien capacitats noves als centres.

Més informació a: http://mobileworldcapital.com/cat/pagina/67

Dimarts 14 d'octubre de 2014
Jornada de Ràdio a l'Escola

La ràdio és un mitjà de comunicació amb un gran potencial educatiu i dinamitzador. És per això que ha sorgit la iniciativa d’organitzar una jornada de ràdio escolar: La ràdio a l’escola: la veu de les escoles i els instituts a la xarxa.

Un dels objectius d’aquesta jornada que se celebrarà a Vilafranca del Penedès el proper 15.11.2014 és  muntar un grup de treball de ràdio que generi mecanismes de coordinació entre les diferents iniciatives radiofòniques de l’àmbit educatiu català. Per veure el PROGRAMA cliqueu aquí

Divendres 10 d'octubre de 2014
Tardor TIC BCN

L'Equip TAC del Consorci d'Educació de Barcelona convoca la Segona “Tardor TIC BCN", organitzada amb l’objectiu de fer difusió dels treballs guardonats en el Concurs de Bones Pràctiques TIC. Les tres sessions tindran lloc els dies 22 i 23 d'octubre de 2014.

Presentació d'experiències d'aula

Conferència i experiències de gestió per a responsables de centre

Tallers monogràfics

Aquesta activitat s'adreça a tot el personal docent de la ciutat de Barcelona i és oberta a altres territoris.

Per veue el programa premeu AQUÍ

Videoconferències

 

Projecte Shere Rom a l'escola:
Marc teòric
Jose Luis Lalueza

Jornades Shere Rom 3-6-2008